Viki Miljković oprema stan u Beogradu: Stigao je namještaj iz Turske, još da kupim zavjese

Viki nam je još otkrila da drugi krug takmičenja Zvezde Granda započinje 9. januara

Popularnu Viki Miljković sreli smo u njemačkom gradiću Muhlheim am Main u blizini grada Hanaua, a razlog i povod njenog dolska u taj gradić nam je sama otkrila.

Dobila sam poziv za gostovanje na jednoj privatnoj zabavi, a gdje su organizatori izričito zahtijevali da baš ja pjevam. Smjestili su nas u jedan prelijep hotel, koji liči kao na jedan lijep dvorac iz bajke. Sam nastup bio je fanstastičan, a domaćini su bili više nego domaćinski nastrojeni. Mene i Tašketa su zaista fenomenalno dočekali, a moram i sama da kažem da ne znam kad sam se negdje bolje i udobnije osjećala. Sam nastup i samo druženje proteklo je u jednoj tako prijatnoj i ugodnoj atmosferi.

Viki nam je još otkrila da drugi krug takmičenja Zvezde Granda započinje 9. januara, odnosno oni započinju sa snimanjem, a do tada su ona i Taške zaokupljeni kandidatima i njihovim pripremama za drugi krug.

Na pitanje dokle je stigla sa opremanjem stana u elitnom naselju „Beograd na vodu“ u glavnom grdu Srbije, kakvi su joj planovi do kraja godine i gdje će za Novu godinu, Viki je ispričala:

Konačno nam je stigao namještaj iz Turske, a sa kojim sam izuzetno zadovoljna. Sve se lagano privodi kraju, ostalo je još da se odlučim koje i kakve zavjese da kupim ili okačim u stanu. A, do kraja godine imam još par nastupa, a 18. decembra mi je rođendan, ali ja tog dana obično ne slavim, već dan poslije kada je Tašketova slava „Sveti Nikola“, a u Njemačkoj se to zove „Nikolaus“. Tada u goste pozovemo oko četrdeset do pedesetak nama dragih ljudi u naš stan, pa tada upriličimo i rođendansko veselje i slavu. Bude nam zaista lijepo i to je ono što pamtimo tokom cijele godine. A, novu 2020. godinu dočekat ću radno u njemačkom gradu Hagenu – Kaže Viki Miljković.