Ulaže u nekretnine: Brena ulazi u nove poslove

Novi biznis u pitanju

Ona je kupila zemlju od 80 ari na ulazu u Novi Sad, na kojoj ima u planu usbrzo da počne izgradnju luksuznog stambenog kompleksa. Vrijednost te investicije će biti veća od 2 miliona eura.

Nakoj što je prodala 25 posto dionica u „Grand produkciji“, od čega je profitirala 7.650.000. eura, Brena je donijela odluku da nastavi s ulaganjima u nove poslove.

Poznato je da je, pored bavljenja pjevanjem, konstantno radila i druge poslove od koji su joj donosili mnogo novca, poput uvoza energetskih napitaka, autoindustrije, gdje je bila zastupnik za Srbiju i drugo. To joj je donijelo mnogo novca, ali najviše od „Granda“, čiji je vlasnik, zajedno sa Sašom Popovićem, bila preko 20 godina.

Sada je, kako navodi izvor, donijela odluku da novac uloži u poslove koji nisu vezani za šou-biznis jer se i u tome dobro snašla. Tržište nekretnina godinama je atraktivno za ulaganje, pa je i Brena u tome vidjela svoju šansu.

Brena će preko posrednika i izvođača graditi zgrade i stambene komplekse, a prvi takav u nizu će biti u Novom Sadu. Tamo je, kako se saznaje, već kupila 80 ari zemljišta, na kojem će se graditi nekoliko manjih zgrada sa stanovima za prodaju. Uzimajući u obzir da je lokacija vrlo atraktivna, nalazi se na samom ulazu u Novi Sad, cijena po kvadratu će biti prilično visoka, oko 2 hiljade eura, pa nema sumnje da će ovaj investicijski projekat biti profitabilan.

Ukoliko sve bude teklo po planu, izgradnja prvog Breninog kompleksa počet će sredinom ljeta, a do tada će se vršiti poslovi oko potrebne dokumentacije.

Naravno, Brena se neće direktno baviti nadzorom i kontrolom radova, već je za to angažovala ljude od povjerenja. U novi biznis dosta je uložila novca, više od dva miliona eura, a očekuje se da će zaraditi barem 50 procenata, odnosno milion eura, piše Kurir.