Šta će mi žena sa dvoje djece i propalim brakom: Sloba dobijao jezive prrjetnje

Sloba Radanović otkako je objelodanio vezu sa Jelenom Đuričanin Marković, koja ima dvoje djece, našao se na meti napada i prrjetnji.

“Šta me briga šta ko priča! Imam djevojku koja je bila udata i ima dvoje djece! Možeš misliti! Luna i Kija mogu da pričaju šta god hoće. Podmeću mi priče kako mi se komšiluk smije, kako su mi roditelji zabrinuti.

Evo, ja sam upravo bio kod svojih roditelja sa djevojkom Jelenom i moja majka je oduševljena njom. Ne smeta joj što ima dvoje djece. A zašto bi to uopšte nekome i smetalo?

“Niti vidim da bi iko trebalo da se stidi što ima djecu. Pa, nisu njena djeca tumori na mozgu, pa da ih se stidim. Djeca su nešto najljepše na svijetu! Jelena je imala muža, a sada se razvela. Vidim i šta se sve stavlja u usta tom čovjeku, ali nije on baš rekao tako kao što se piše.

Čovjek je rekao da me zna, što je tačno, da zna da se Jelena i ja družimo, da nema ništa protiv, ali da ne zna baš u kakvom smo tačno odnosu”, rekao je Sloba za Svet, a prenose beogradski mediji.

“Takođe, pošto smo mi objavili da smo u vezi, rekao je da mu ne smeta to što je Jelena sa mnom. Mislim, znao je sve vrijeme da smo bliski i da smo išli u Rusiju zajedno. Jelena je bila udata, a sada je razvedena! Odskora smo u vezi. Dok se nije razvela nismo bili zajedno.

Tačno je da sam tražio da pojedini mediji brišu naše zajedničke slike i sa drugim ljudima, jer ne bih da se sa njima provlačim po novinama. Jednostavno, neću da me sa svakim povezuju. Vidjeli ste da ne krijem Jelenu, jer da je krijem, ne bih je vodio na javna mjesta”, kaže Sloba, a na pitanje da li je tačno da zbog Jelene dobija prrjetnje, pjevač kaže:

“Dobijao sam stavične prrjetnje – da će mi izvaditi oči, da će me ubiti. Što je najžalosnije, prjetnje su mojim roditeljima stizale na kućnu adresu napismeno.

To su radili bolesni ljudi, fanovi Lune i Kije. Prijetili su mi i ucjenjivali me te da se pomirim sa Lunom, te da se pomirim s Kijom. Toga više nema, polako se smiruje situacija. Više ne dobijam prijetnje, samo prozivke. Kao, sramota je, cijeli svijet mi se smije, šta će mi djevojka sa dvoje djece i propalim brakom.

Na informaciju da ga je sada i Luna javno prozvala zbog Jelene, Sloba kaže:

“Može da me proziva i da mi se smije samo polusvijet. Normalan svijet i normalni ljudi se ne smiju. Živim svoj život i gledam svoja posla. Tračevi i razne priče me ne zanimaju. Trenutno sam sretan i to mi je jedino bitno. I želim svima da budu sretni, bar upola koliko sam ja sada”, završava Sloba prenosi expresstabloid.