Odsjela u sultanovoj palati: Aleksandra iskreširala brdo novca

Popularna pjevačica Aleksandra Živojinović (24) boravila je u Turskoj u jednom od najluksuznijih hotela u Istanbulu gdje je za jedno noćenje iskeširala ogromnu sumu novca.

Aleksandra je bila u Istanbulu, u Ciragan palati Kempinski koja se nalazi na obali Bosfora. Sagrađena je između 1863. i 1868. godine, a Ciragan palata je posljednja sultanova palata podignuta u Osmanskom carstvu.

Cijena za jedno noćenje je paprena! Ako pogled iz sobe gleda na park, za jednu noć morate izdvojiti između 250 i 320 eura. Ukoliko su prozori okrenuti ka Bosforu cijena je između 800 i 1.000 eura za jedno noćenje.

Pjevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa terase, te se jasno vidi da je ona bila u apartmanu koji gleda na Bosfor, za koji je iskeširala od 800 do 1.000 eura, dok u cijenu nije uračunata hrana i piće prenosi expresstabloid.

Aleksandra je bila u obilasku palate, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, pjevačici se ambijent veoma dopao, pa je detalje podijelila sa svojim pratiocima.