Ne dam je ni u ludilu, ali ko mene pita uopšte: Željko Šašić progovorio o novom partneru kćerke Sofije

Pjevač Željko Šašić je nakon uspješne sezone „Tvoje lice zvuči poznato“, u kojoj je još jednom pokazao svoj raskošan talenat, sumirao godinu na izmaku.

On je rekao da mu je bila plodonosna na svim poljima te da bi volio da se tako nastavi i u narednoj. Međutim, ono što je posebno istakao je odnos sa kćerkom Sofijom, koja je odnedavno u vezi sa Nemanjom Radonjićem, fudbalerom Olimpika iz Marselja.

“O njenom emotivnom životu ne mogu mnogo da pričam jer je to ipak njena privatnost na koju ima pravo. Samo mogu da kažem da sam kao otac sretan kada mi je dijete sretno”, kaže iskreno Šašić za Alo.

“Kada je bila mlađa, bio sam kao Nikola Kojo u filmu „Mi nismo anđeli“, ali Nemanja joj nije prvi dečko, tako da nema potrebe da se sada tako ponašam. Ona je odrasla i zna šta radi”, kaže Željko.

Ipak, nije spreman za njenu udaju jer je mlada i ne treba da žuri.

“Ne bih ja nju dao ni u ludilu, ali ko mene pita uopšte?! Sofija ne traži savjete tog tipa od mene, a nema ni potrebe za tim. Nisam ni ja nikoga pitao u tim godinama. Nas dvoje pričamo otvoreno o svemu, imamo drugarski odnos, ali joj se u privatne stvari ne miješam”, kaže pjevač.

Iako ima kćerku za udaju, ne može ni da se zamisli u ulozi dede. Bar ne još.

“Za to niko nikad nije spreman, ali zar uopšte treba čovjek da se sprema?! Klinci se danas stvarno mnogo mladi upuštaju u brak i rađaju djecu, ali kad pogledam, i ja sam Sofiju dobio kada sam imao 28 godina, što je takođe rano ako me danas pitate.

Kome ja mogu da pričam bilo šta, kad je ljubav jača od svega?! Šta bih mogao da joj kažem?! Kada dođe vrijeme za to, a doći će, osjetiće sve sama”, kaže Šašić i dodaje da je iznad svega ponosan na kćerku.

“Ona se još mijenja, sazrijeva… Što se fizičkog izgleda tiče, kažu da dosta liči na mene, mada mislim da je pomirila sve strane. Volim da kažem da je pokupila najbolje od nas”, kaže Šašić.