Majka Ive Grgurić otkrila istinu o odnosu sa Sašom Popovićem

Mediji u Srbiji ovih dana bruje o fotografiji koja kruži Internetom, a na kojoj Iva Grgurić pozira u društvu Saše Popovića. Njena majka Jasna kaže da, kao što je to rekao i direktor “Granda”, nema mjesta sennaciji.

– Ona ga je ljetos upoznala, sa njim popila kafu i to je sve. Bila je na ljetovanju, ne znam ko ih je upoznao, bili su na kafi i ništa više od toga nije bilo – poručuje Jasna i dodaje da ne bi voljela da se njena kćerka pomiri sa Stefanom Karićem:

– Mislim da oni neće biti ponovo zajedno, to se osjeti. On nije prilagodljiv dečko, mnoge stvari mu smetaju i preko nekih ne može preći. Vjerujem da neće biti zajedno i da je bolje da ostanu prijatelji. Kada ne ide, ne ide, ne treba ništa forsirati – rekla je Jasna za “Blic Super TV”.

Jasna ističe da je zadovoljna kako se njena kćerka snalazi u igri zvanoj “rijaliti šou”.

– Zadovoljna sam kako se ponaša, nije svađalica i vulgarna. Nije me razočarala nijednim gestom. Prema Stefanu se fino ponaša, iako je on bio prema njoj takav kakav je bio. Ona je to lijepo iznijela i svaka joj čast. Skidam joj kapu. Nije me ni on razočarao. Oni su oboje mladi, nisu emocionalno zreli – smatra Jasna, koja će za Novu godinu posjetiti kćerku u rijalitiju.