Halid Muslimović o uništenom domu i planovima

Halid Muslimović je otkrio kako se nosi sa teretom raoova devedesetih

On je rekao da je rt bio greška i zlo koje se moglo desiti dobrim ljudima u SFRJ.

– Da, sve sam izgubio kad je imovina u pitanju, kuća mi je sravnjena sa zemljom iako tu nije bilo ra.nih dejstava (op.ačkana), fabrika devastirana i sve op.ačkano, voćnjak mi posječen (700 stabala raznog voća).

Ostao sam bez oca pred sam r*t, još nije utvrđeno kako se to desilo i ko je to učinio, da ne pričam dalje… a mnogo toga ružnog se desilo. Danas opet kažem, zar je to trebalo baš tako, jadan narod i tada i sada – rekao je Halid, pa nastavio:

– Ja sam iz Prijedora, a Beograd, Sarajevo i Zagreb su moje poslovne i prijateljske destinacije, ali najviše me poslovi vežu za Beograd.

Ipak je Beograd jedina metropola od Stambola do Minhena, pa u Beogradu sam napravio svoje prve velike korake. Može ko šta hoće reći, ali Beograd je Beograd!”

Došlo je vrijeme nove muzike, a Halid kaže da postoje oni kojima nije mjesto na estradi.

– Ja tu ništa ne mogu promijeniti, osim ponuditi neku novu dobru pjesmu i eto uspjevam, zadovoljan sam i sretan. Upravo zbog nereda, nepoštovanja i neuvažavanja mi se nekad zgadi sve, ali muzika, pjesma, koncerti, ne idu bez toga, postao sam zavisan, to je moja ljubav.

Ja sam sa svima dobar, ne družim se mnogo sa kolegama, jer živim u Prijedoru, ali kad se sretnemo, bude mi drago – rekao je on.

– Planova je mnogo za 2020, ako me posluži zdravlje, novi CD, turneje SAD, Kanada, Australija, koncerti… Balkan, Evropa… od Stambola do Osla.

Hvala Bogu, imam snage, a glas me sluša kao nikad. A sve se i ne treba reći, imam mnogo želja – sigurno ću nešto od toga i ostvariti – zaključio je Halid prenosi expresstabloid.