Folkerka se oglasila: Darko Lazić mi je dužan pare, neću mu tražiti kamatu

Iako Darko Lazić tvrdi kako je vratio sve dugove koje je imao, njegova kolegica ističe da je to daleko od istine.

Naime, Zorica Marković je, u intervjuu koji je dala prije ulaska u “Zadrugu 3”, otkrila da joj folker i dalje duguje novac.

– Ja nisam u kontaktu sa njim, ali ga volim kao pjevača. Žao mi je zbog svega što mu se izdešavalo u životu. Ja sam njega sto puta ispoštovala i častila, ali on mene nije ispoštovao, iznevjerio me je – počela je priču za Star pjevačica prenosi expresstabloid.

– Prije četiri godine je došao u moju kafanu i napravio veliki ceh, a nije imao da plati. Obećao je da će donijeti pare sutra, a od tada je prošlo četiri godine. Nije to ni tako mala suma, ali ja smatram da ako smo se poštovali, da onda treba te pare i da mi vrati. Neću mu tražiti kamatu, samo neka donese ono koliko je dužan. Mijenja stalno brojeve telefona, poslala sam mu skoro poruku i on mi uvijek odgovori da će donijeti sutra, ali se to nije desilo – dodala je Zorica, pa poslala Laziću javnu poruku:

– Evo, ako pročita ovaj moj intervju, neka se sjeti i neka donese svoj dug. Ja to ne opraštam ne zbog para, već zbog poštovanja. Ovo nisam očekivala od njega.